Doprava a cestovanie

Chorvátsko bez auta: K Jadranskému moru budú jazdiť autobusy, vlaky aj lietadlo

2024-05-01 12:00:00 |

Sezónne autobusy do Chorvátska začnú jazdiť od polovice mája. Dopravca FlixBus spustí od 16. mája linku zo Žiliny cez Bratislavu do chorvátskej Puly. Od 29. mája začne jazdiť aj spoj z Bratislavy do Dubrovníka. V hlavnej letnej sezóne budú linky jazdiť denne.

Viac článkov

Kam na výlet v okolí Bratislavy? Objavte krásne miesta s TAXI Bratislava

Kam na výlet v
2024-02-19 00:00:00

Okolie Bratislavy je bohaté na historické pamiatky, malebnú prírodu a kultúrne poklady. Prvé jarné lúče nás už onedlho vyláka objavovať nové miesta a vychutnávať si výletu. V našom článku vám predstavíme nie len zaujímavé miesta v okolí Bratislavy. Predstavíme vám tiež pohodlné a efektívne prepravné riešenie, ktoré vám ušetrí veľa času a nepohodlia – taxislužbu. Mnohí cestovatelia ju využívajú najmä na cesty do neďalekej Viedne, ktorá otvára dvere k ešte širšiemu okruhu zaujímavých destinácií. viac »

Na letisku v Osle sa stala tretia nehoda za dva týždne

Na letisku v Osle
2024-02-14 17:00:00

Letecká spoločnosť Scandinavian Airlines (SAS) v stredu uviedla, že jej lietadlo krídlom narazilo do oplotenia na letisku v Osle. Pri incidente sa nikto nezranil, informovala agentúra AP, pričom na letisku v Osle to bola už tretia nehoda za uplynulé dva týždne. viac »

Pri núdzovom pristátí lietadla na diaľnici na Floride zahynuli dvaja ľudia

Pri núdzovom pristátí lietadla
2024-02-10 20:00:00

Pri núdzovom pristátí súkromného lietadla na diaľnici v americkom štáte Florida prišli o život dvaja ľudia. Dvojmotorový stroj Bombardier Challenger 600 havaroval v piatok popoludní miestneho času (večer SEČ) neďaleko mesta Naples, asi 150 kilometrov západne od Miami, informoval americký Federálny úrad pre letectvo (FAA). viac »

Spoločnosť British Airways obnoví lety do Izraela

Lietadlo British Airways
2024-02-10 10:00:00

Letecká spoločnosť British Airways v piatok oznámila, že v apríli obnoví lety do Izraela. Vlani v októbri ich pozastavila pre obavy o bezpečnosť, pretože vypukla vojna medzi Izraelom a palestínskym militantným hnutím Hamas. TASR prevzala správu z tlačovej agentúry AFP. viac »

Hororový let: Lietadlo z Prahy muselo núdzovo pristáť, vyvádzal tam agresívny pasažier

Hororový let: Lietadlo z
2024-02-08 17:00:00

Lietadlo izraelských aeroliniek El Al mieriace z Prahy do Tel Avivu muselo vo štvrtok núdzovo pristáť v gréckom Solúne kvôli agresívnemu pasažierovi. Incident, o ktorom informoval denník The Jerusalem Post, si všimol denník.cz. viac »


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa