Taliansko

Florencia, Taliansko viac »
Rome, Taliansko viac »
Niektorým ľuďom stojí v ceste za cestovaním iba plánovanie. Nedokážu si zosúladiť dovolenku tak, aby mohli navštíviť viacero miest, ktoré sa im páčia a preto sa radšej spoliehajú na program cestových kancelárií. Uvidíte síce toho veľa, no tiež musíte počítať s tým, že nebudete mať toľko času na miesta, ktoré sa vám páčia a musíte sa prispôsobiť tempu skupiny. Inšpirujte sa preto našim dovolenkovým plánom v Taliansku, ktorý môžete ešte malými zmenami upraviť vašim potrebám. viac »
Sicília je oproti zvyšku Talianska známa drsnejšou prírodou a svojským naturelom obyvateľov. Zvedavci z vás neprestanú ťahať informácie, pokiaľ nebudú mať pocit, že s vami konečne môžu byť priatelia. Táto vlastnosť sa vyšperkuje ešte viac, ak sa vyberiete niekde na vidiek. Keď máte ešte pred letnou dovolenkou chuť na krátky výlet niekde do tepla, vyberte sa do Trapani, ktoré sídli na úpätí talianskej čižmičky. viac »
Taliansko, to nie sú len úchvatné pamiatky a skvelé jedlo. Vďaka svojmu tvaru je táto krajina takmer celá obklopená morom a môže sa pochváliť tými najkrajšími plážami, zátokami či prímorskými dedinkami. Tu objavíte tie najkrajšie z nich. viac »
Venice, Taliansko viac »
Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa