Dovolenka pri mori

Sedem najkrajších pláží Turecka: Dovolenka v raji, na ktorú len tak nezabudnete

Pláž Iztuzu
2019-05-30 00:00:00

Leto je už predo dvermi a s ním aj naše vytúžené dovolenky. Väčšina Slovákov už tradične zavíta do Turecka, ktoré im vďaka výbornému počasiu, krásnej prírode a vynikajúcim službám prirástlo k srdcu. Konkrétny rezort si môžete vybrať nielen na základe predošlých skúseností, ale aj vďaka kvalite pláží, ktoré sa nachádzajú pri hoteloch. viac »

Domáci to vedia najlepšie: Toto sú TOP pláže Grécka na rok 2019

Agios Pavlos, Rodos
2019-05-22 00:00:01

Grécko sa teší obrovskej pozornosti dovolenkárov a v lete praská vo švíkoch. Niet divu, azda žiadna iná krajina neponúka toľko nádherných ostrovov s dlhokánskymi plážami ako z raja. Vybrať tú najkrajšiu vôbec nie je jednoduché. Domáci obyvatelia sa však o to pokúsili a my vám ich zoznam TOP pláží prinášame tiež. viac »

Najlepšie plážové destinácie v Portugalsku - každá z nich je skvostom

,Portugalsko
2019-05-20 00:00:01

Časť portugalského pobrežia tvoria vysoké útesy, ale nájdete tam tiež množstvo krásnych pláží, kde sa rozprestierajú obľúbené rezorty. Dovolenku v tejto krajine nemusíte stráviť len na stále obľúbenej Madeire. Celá krajina ponúka množstvo zaujímavých možností, kde si poleňošíte pod slnečníkom na teplom piesku, ale zároveň si obzriete zaujímavosti v okolí. viac »

Ostrov Ischia – top destinácia pre milovníkov mora, dobrého jedla a turistiky

Castello Aragonese
2019-05-19 00:00:01

Taliansko je snom dovolenkárov. Táto krajina ponúka všetko od horských oblastí s lyžovačkou, cez zaujímavú kultúru, až po dovolenku pri mori a na ostrovoch. Ischia je určená najmä pre tých turistov, ktorí obľubujú aj aktívny oddych. Maškrtenie na dobrých jedlách kompenzujú spoznávaním zaujímavého regiónu bohatého na krásne prírodné oblasti. viac »

Tri dni na Malorke: Naplánujte si krátky výlet na slávny španielsky ostrov

Port de Soller, Malorka
2019-03-27 12:00:00

Malorka sa stala pre Slovákov počas minulej sezóny absolútnym hitom. Letecké spoločnosti ponúkali z Viedne mimoriadne lacné letenky, ktoré boli ideálne najmä na kratšie trojdňové pobyty. Spiatočnú cestu ste si v akcii aj v hlavnej sezóne mohli kúpiť za dve až dvadsať eur. Počas tohto výletu dostanete všetko, čo chcete od letnej dovolenky – oddych na pláži, pekné pamiatky a vynikajúce jedlo. viac »

Čas plánovať svoje leto snov: Kompletný manuál pre dovolenku na Tureckej riviére

Turecko
2019-03-26 00:00:01

Pojmom Turecká riviéra označujeme pás stredomorského pobrežia na juhu Turecka. V ostatných rokoch práve toto územie láka množstvo turistov, ktorí vyžadujú luxus ako v bavlnke a nechávajú sa radi hýčkať. Mnoho z nich sem jazdí iba kvôli drahým a vkusným 5-hviezdičkovým hotelom, ktorých je tu skutočne neúrekom a lemujú celý úzky pás pobrežia. Tie však nie sú jediným lákadlom riviéry. viac »

Madeira - jedna veľká rozkvitnutá záhrada

Madeira, Portugalsko
2018-11-15 00:00:01

Súostrovie Madeira tvorí viacero ostrovov, obývané sú ale iba dva centrálne – Madeira a Porto Santo. Madeira je inšpiratívny raj pre všetkých milovníkov neporušenej prírody, o čom svedčia aj jej prívlastky. Ostrov večnej jari, oáza zelene, ostrov záhrad, vždyzelený ostrov... viac »

Slovinská riviéra - turistický raj, ktorý čaká na objavenie

Piran, Slovinsko
2018-09-17 12:00:00

Slovinsko nie je medzi turistami tak veľmi známe v súvislosti s prímorským turistickým ruchom. Mnoho ľudí ani netuší, že túto krajinu tiež obmýva Jadranské more a že sa tam nachádzajú očarujúce prímorské miesta a pekné pláže. Síce iba 43 kilometrov dlhý kúsok pobrežia ponúka nepreľudnenú malebnú slovinskú riviéru. viac »

Európsky Karibik: Costa Smeralda je rajom aj v septembri

Costa Smeralda, Sardínia
2018-09-12 12:00:00

Kilometre pláží s bielym pieskom, všade krásna zeleň a množstvo voňavých kvetov. Presne takto si predstavujete ideálnu dovolenku v Karibiku. No viete o tom, že podobné miesto nájdete v Európe a takúto exotiku uvidíte aj bez toho, aby ste investovali do letenky stovky eur? Stačí sa vybrať na taliansku Costa Smeralda a razom budete obklopení takýmto rajom. viac »

Najkrajší z najkrajších – ostrov Santorini

Ostrov Santorini, Grécko
2018-09-05 00:00:00

Grécke ostrovy sú všetky neopakovateľne nádherné, ale nad nimi stojí jeden, ktorému sa nemôže uprieť prvenstvo a kraľuje pomyselne nad všetkými. Tým ostrovom je Santorini -symbol Grécka so svojimi typickými bielo-modrými domčekmi, ktorý je vysnívaným cieľom takmer každého cestovateľa. V súčasnosti je ostrov aj vyhľadávanou svadobnou destináciou, ktorú čoraz viac navštevujú zaľúbené páry, aby tu našli svoje šťastie a uzavreli manželský zväzok. viac »


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa