Najluxusnejšie plážové hotely v Mexiku

2013-09-20 15:00:00 |   |    | 

MEXIKO - Dovolenka v Mexiku sa v posledných rokoch stáva čoraz dostupnejšou a populárnejšou aj medzi našincami. Nahliadli sme teda tam, kde si ju chodia vychutnávať tí najväčší cestovateľskí fajnšmekri.



 

  • One and Only Palmilla Resort, San José

Nádherný rezort na špičke polostrova Baja sa hrdí svojím osobným prístupom k hosťom. Špičkový personál každého hosťa oslovuje menom a dokonale sa stará o bezproblémový priebeh dovolenky v niektorej zo 172 vzdušných izieb. Vrcholom dňa je osviežujúca siesta v posteliach s baldachýnom na pláži, vrcholom noci zase privátne gitarové serenády, ktoré si možno objednať pod vlastný balkón.

 

  • La Casa Que Canta, Zihuatanejo

Ani v jednej izbe tohto prímorského rezortu nenájdete televíziu - dokonale ju nahrádza jedinečný výhľad na Tichý oceán, ktorý ponúka každá z 25 ubytovacích jednotiek. Mnohé majú vlastné bazény, ktoré sú prirodzene napĺňané slanou vodou z mora. Intimitu dovolenkovania podtrhujú nespočetné skryté zákutia a oddychové priestory, z ktorých sa každý večer ponúka sledovanie romantického západu slnka za tónov latino hudby.

 

  • Capella Pedrega, Cabo San Lucas

Po temnej jazde 300-metrovým tunelom cez mexické hory sa dostanete priamo do rozprávkového hotela, kde sa aj kúpeľné procedúry riadia cyklami Mesiaca. Meandrový hlavný bazén, súkromné bazény pri apartmánoch, kúpele priamo na pláži, majstrovská reštaurácia s každodennými rybími špecialitami a svetové butiky na plážovej promenáde. A pre trochu dobrodružstva stačí nasadnúť na loďku a spoznať okolité prístavy.

 

  • Grand Velas All Suites and Spa Resort, Playa del Carmen

Uprostred 32 hektárov džungle sa rozprestiera nevídaný all-inclusive rezort, ktorého najkrajšia časť sa tiahne exotickou plážou s panensky bielym pieskom. Na vyše 8 km štvorcových sa tu nachádzajú jedny z najväčších kúpeľov v Mexiku so 40 miestnosťami odlišných typov procedúr. Dovolenku vyšperkuje gurmánsky zážitok v niektorej z ôsmich reštaurácií svetových kuchýň.

 

  • St. Regis Punta Mitais, Puerto Vallarta

To najlepšie z prívetivého hotela so 120 izbami a stredozemsky ladeným interiérom predstavujú apartmány Ocean View Junior Suites. Na 74 m štvorcových v nich nájdete napríklad súkromné terasy s kvalitnými ležadlami, vonkajšou sprchou a nádherným výhľadom na more v absolútnom súkromí. V ponuke je aj golfový kurz, tenisové centrum či výlety loďou na neďaleké súostrovie Marieta.

 

Zdroj/autor: bbc.com, Dominika Babulicová, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.2/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa