Amerika je znova krok pred nami. Cez Twitter si tam vyjednáte cenu hotela

2014-11-20 17:30:00 |   |    | 

Máte Twitter a cestujete po Spojených štátoch amerických? Tak ste za vodou. Nedávno totiž vznikla aplikácia, ktorá vám umožní nájsť najlepšiu ponuku na ubytovanie. Ak teda nemáte nič objednané a stmieva sa, alebo plánujete skvelý výlet, vyskúšajte aplikáciu #TweetStay spoločnosti Stayful.



 

Dajte ponuku na vaše ubytovanie

 

Hoci spoločnosť Stayful už nejakú dobu prevádzkuje služby, vďaka ktorej si môžu zákazníci nájsť a objednať ubytovanie v deň, keď potrebujú prespať v hoteli, rozhodla sa rozšíriť svoje služby. Už pár dní môžu twitteri využívať službu na to, aby si ubytovanie zabezpečili aj v predstihu.

V spolupráci s Twitterom predĺžili dobu na objednanie až na mesiac. Ale čo je na tom také inovatívne? Objednávanie hotelových izieb cez internet nie je nič nové. Nuž  #TweetStay má jednu zaujímavú výhodu. A tou je, že si cenu vyjednáte sami a v reálnom čase.

 

Ako na to

 

Aby ste si mohli hotelovú izbu objednať, stačí sa pripojiť na Twitter napísať @Stayful a #TweetStay a napísať kde a kedy potrebujete izbu. Spoločnosť vám ponúkne na výber zopár hotelov, ktoré sa do projektu zapojili. Zvyčajne sú to menšie hotely ponúkajúce skvelé služby a jedinečnú atmosféru.

Vy si z nich vyberiete a cez sprostredkovateľa v spoločnosti Stayful ponúknete hotelu cenu, ktorú ste ochotní zaplatiť. Ten ju môže prijať, navrhnúť vám inú cenu, alebo vás tiež môže odmietnuť. Všetko záleží od toho, či ponúknete sumu adekvátnu k izbe, ktorú chcete.

 

Stayful prináša novinky do vyhľadávačov

 

Zopár slov aj o tejto spoločnosti. Tá sa totiž rozhodla zatočiť s tradičným hľadaním hotelových izieb, ktoré sú vo väčšine prípadov rovnaké. Podobné hotely ponúkajú rovnaké vybavenia, rovnaké služby aj rovnaké „najnižšie ceny.“

Na tejto stránke si vyberiete mesto, dátum, približnú hodnotu (označená množstvom znakov dolárov) a stačíte hľadať. Satyful vám automaticky nájde tie najvýhodnejšie ponuky. Aj samotné nájdené hotely sa delia na tie, ktoré si môžete zarezervovať v tomto momente a tie, ktoré potrebujú deň-dva na odpoveď. Všetko pre vaše pohodlie.

Keď si už vyberiete tak začne vyjednávanie ceny. Na stránke nájdete odporúčanú cenu, na ktorej by ste mali začať, aby ste čo najpravdepodobnejšie izbu aj získali. No je na vás, či sa touto radou budete riadiť, alebo skúsite inú cenu. 

Pri prehľadávaní stránky si aj všimnete, že hotely majú odporúčanie zo stránky TripAdvisor a tiež všeobecný opis. Teda jeho služby a aj to, kde v blízkosti nájdete najzaujímavejšie lokality.

 

Pri cestovaní USA

 

Vieme, že u nás na Slovensku, ale aj v Európe, je táto služba zatiaľ nedostupná, ale ako stále viac a viac Slovákov cestuje do USA a iných kútov sveta je zrejmé, že aj takéto portály im môžu pomôcť cestovať lepšie a zaujímavejšie. Azda sa raz aj my dočkáme podobnej aplikácie a vyjednáme si cenu v slovenských hoteloch, napríklad niekde v Tatrách.

 

Zdroj/autor: dailymail.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa