Stretnutia najscestovanejších Slovákov

2015-09-04 18:30:00 |   |    | 

Hovorí sa, že „svet je kniha a tí, ktorí necestujú, čítajú ibá jednu stranu.” Scestovaných Slovákov z roka na rok pribúda, a preto sa stáva už tradíciou, že sa minimálne raz do roka stretnú a vymenia si svoje zážitky, spomienky a skúsenosti z ciet. Tretie stretnutie najscestovanejších Slovákov je súčasťou cestovateľského festivalu Od pólu k pólu a bude sa konať 9. septembra v bratislavskej budove SND.



 

Exkluzívnu cestovateľskú talk show bude viesť moderátorka Adela Banášová, ktorá je aj vášnivou cestovateľkou, spolu s herečkou Táňou Pauhofovou, cestovateľmi Pavlom Fellnerom a Jozefom Zelizňákom – prekladateľom kníh od Jo Nesba. Organizátorom večera je cestovná kancelária BUBO, ktorá už vyše dvadsať rokov ponúka svojim klientom poznávacie dovolenky do celého sveta. V jej ponuke nájdete aj expedície na Južný pól, na sopky Indonézie, ku kmeňu Pigmejov do rovníkovej Afriky, ale aj komfortné zájazdy na Kubu, Mexika, USA, Thajska, Číny či safari v Afrike.

 

„Festival je pre každého, koho naša planéta neprestáva fascinovať.Cieľom je spojiť oba póly našej planéty, ukázať ľuďom jej výnimočnosť, kultúru a zvyky v rôznych krajinách, jednak premietaniami, ale aj diskusiami počas 3. ročníka najscestovanejších Slovákov,“ hovorí cestovateľ, sprievodca a obchodný riaditeľ cestovnej kancelárie BUBO, Pavel Fellner.

 

Výnimočný večer bude dopĺňať aj výnimočné jedlo - exotický indický raut, ochutnávka vín a pre všetkých zúčastnených aj zaujímavé súťaže. K stretnutiu najscestovanejších Slovákov sa môže pridať aj verejnosť. Viac info: www.bubo.sk.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa