Dovolenka pri mori

To najlepšie z cyperských pláží: Bude ťažké vybrať svojho favorita

2024-05-20 00:00:00 |

Cyprus má vraj najkrajšie pláže v Európe. Kvôli tomu nepatrí dovolenka na tomto ostrove k najlacnejším, ale zato vám aj v kombinácii s tunajšími službami prinesie ten najlepší zážitok. Vyberať si na pobrežia svojho favorita nebude jednoduché, každý kút má svoje osobité čaro a prináša iné výhody.

Viac článkov

Dovolenka na Malte: Vyberte sa na jej najkrajšie miesta

Pláž Ramla, Malta
2016-03-15 08:00:00

Ostrov v Stredozemnom mori, ktorý sa nachádza medzi Afrikou a Európou prináša pestrú zmes kultúr a vplyvov, ktoré badať na ich architektúre a pamiatkach. Rozlohou síce nejde o veľkú krajinu, no napriek tomu ponúka turistom všetko to, po čom túžia. Prejdú sa po zaujímavých historických atrakciách, objavia úžasnú prírodu, vyskúšajú rôzne, najmä vodné športy a taktiež niektorú z adrenalínových zábaviek. Letecky sa tam môžete dostať napríklad priamo z blízkej Viedne. Aby ste zohnali lacné letenky, musíte nakupovať včas, pretože tam nelietajú nízkorozpočtové spoločnosti. viac »

Kam tento rok na dovolenku? No predsa na tie najkrajšie pláže Európy

Pláž de Ses Illetes,
2016-02-26 08:10:00

Internet, webové stránky a hodnotenia turistov sú zrejme tým najlepší spôsobom, ako zistiť, kam sa oplatí ísť na dovolenku. Samozrejme existuje možnosť ísť na obľúbené a overené miesto, ale ak chcete niečo nové, tu získate potrebné informácie. Opäť sa oprieme o stránku TripAdvisor, ktorá podľa hodnotenia užívateľov našla tie najlepšie európske pláže pre tento rok. viac »

Letná dovolenka vás zavedie aj do Portugalska. Jeho Algarve je jednoducho neodolateľné

Algarve, Portugalsko
2016-02-13 07:00:00

Niekedy býva paradoxom, že tie najkrajšie zákutia našej planéty sa nachádzajú na nečakaných miestach. Podobne je to aj v prípade portugalskej dedinky Benagil. viac »

Nový dovolenkový hit sezóny – Portugalské Vale de Lobo ponúka dokonalú letnú dovolenku

Vale de Lobo, Portugalsko
2016-01-28 08:00:00

Tohtoročný výber dovoleniek nebude až tak jednoduchá záležitosť ako po iné roky. Okrem iných faktorov totiž musíte zohľadňovať aj aktuálnu politickú situáciu. Už počas minulej sezóny tak automaticky klesol záujem najmä o dovolenku na kritických gréckych ostrovoch. To však prináša so sebou aj pozitíva, keďže sa popri starých známych vynárajú aj nové dovolenkové destinácie. Jednou z nich je i Vale do Lobo, ktorý nájdete v Portugalsku. viac »

Mnoho odtieňov Santorini – Ostrov, ktorý hrá farbami

Santorini, Grécko
2015-08-30 07:00:00

Okrem klasickej gréckej modrej a bielej je Santorini aj ostrovom oranžovej, krvavo červenej, kráľovskej purpurovej, maslovej žltej, elektrickej zelenej a pastelovo ružovej farby. Poďte sa s nami ponoriť do farieb ostrova Santorini, ktoré vytvorila samotná príroda. viac »

Zaslúži si Kalábria prezývku Karibik Európy?

Kalábria, Taliansko
2015-08-25 12:00:00

Vybrať si dovolenku, keď na ňu ide viac ako jeden človek, je viac ako náročné. No keď sa rozhodnete pre Taliansko, nebude to žiadny kompromis a aj tak budú všetci spokojní. Váš partner, vaše deti a dokonca aj váš domáci miláčik. Ktoré miesto by ste si mali vybrať? viac »

Populárna turecká riviéra – Ešte stále je čas využiť nadštandardné turecké služby

Turecko
2015-08-24 08:00:00

Pre dovolenkárov, ktorí túžia po rodinnej dovolenke v kvalitnom 5* hoteli s all inlusive a tých, ktorí milujú luxus za prijateľnú cenu je voľba destinácie pre letnú dovolenku pri mori zrejmá. Turecká riviéra. Pýtate sa prečo? viac »

Taliansko a jeho vulkanická Ischia – Ponorte sa do horúcich prameňov a sledujte more

Ischia, Taliansko
2015-08-16 07:00:00

Taliansko ponúka nespočetné možnosti na dovolenku. Nech sa pozriete do ktoréhokoľvek kúta tejto krajiny, stále môžete nájsť novú inšpiráciu, kam by ste sa chceli pozrieť nabudúce. A my vám dnes ponúkame ďalšiu z nich, ktorú si pokojne môžete zapísať na listinu vašich vysnívaných cestovateľských destinácií. Ischia je vybudovaná na ostrove vulkanického pôvodu. Kvôli tomu sa tam nachádza niekoľko vyhasnutých sopiek. Tie už síce nie sú aktívne, no podľa vedcov láva stále drieme niekde v podzemí a môže sa stať, že niekedy sa stane jedna z nich opäť aktívnou. viac »

Navštívte najväčšiu pláž Európy a nechajte sa opantať divokou tvárou prírody

Pláž s košmi, ostrov
2015-08-13 16:50:00

Na dovolenky a výlety radi a často spomíname. Postupom času nám však v mysli zostávajú len tie najsilnejšie zážitky. To čo nám utkvelo v hlave a to, čo sme zažili možno prvýkrát. Nám tak v hlavne zostali visieť jedny ostrovy. Ďaleké, upršané a nespútané. Ostrovy severného Nemecka. viac »


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa