Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Profesionálny predajca (37) kúpil úložnú jednotku: Keď ju otvoril, takmer onemel! Toto nečakal ani vo sne

(Zdroj: Instagram/wadesventures )

LONDÝN – Tridsaťsedemročný muž menom Wade kúpil úložnú jednotku v aukcii v hodnote 325 libier (377 eur). Netušil, čo sa v nej nachádza. O to väčšie bolo jeho prekvapenie, keď do nej vstúpil. Rýchlo zistil, že úložná jednotka v sebe ukrýva hotové poklady.

Wade po otvorení úložnej jednotky zistil, že je plná luxusného dizajnérskeho vybavenia v hodnote 56 000 libier (65 116 eur). Bolo tam 400 párov špičkových topánok od luxusných značiek ako Gucci a Coach, ako aj luxusné kožušinové kabáty v hodnote 6 380 libier (7 418 eur) a ďalšie úplne nové položky, stále s cenovkami. „Je zriedkavé nájsť takúto jednotku, často nájdete veci z domácnosti alebo odpadky. Je viac ako pravdepodobné, že predchádzajúca majiteľka mala problémy s nakupovaním – ľudia špekulovali, že to možno tajila pred manželom,“ uviedol Wade, píše denník Daily Star.

Úložnú jednotku kúpil 27. marca po tom, čo si prezrel niekoľko záberov zobrazujúcich vchod do jednotky. Nemal však ani tušenie, čo sa nachádza vo vnútri. Predtým kúpil už 400 až 500 úložných jednotiek, v ktorých našiel skutočne kadečo. Napriek tomu ho tento vzácny nález prekvapil. „Ľudia si myslia, že to robím už tak dlho, že som videl už naozaj všetko, ale nikdy predtým som nenašiel takúto jednotku,“ priblížil Wade.

„Normálne nájdem jednotky, v ktorých je 30 percent nových vecí a 70 percent použitých, ale toto všetko bolo úplne nové. Bol to taký úžasný zážitok, bol som šokovaný. Takéto jednotky sú naozaj vzácne a špeciálne,“ dodal. Nie je si istý, čo sa stala s predchádzajúcou majiteľkou. Domnieva sa však, že jednoducho prišla o všetky peniaze alebo umrela.

Viac o téme: SkladKabelkaTopánky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu