Nezmeškajte skvelú šancu: Veľký letný výpredaj leteniek končí o polnoci

2017-07-12 00:00:01 |   |    | 

Leto je v plnom prúde, no cestovatelia by už mali plánovať svoje jesenné výlety. Letecké spoločnosti totiž práve teraz prichádzajú s veľkým letným výpredajom leteniek, a to je ideálna príležitosť spoznať nové destinácie za pár eur.



 

Letecká spoločnosť Ryanair opäť ponúka letenky z Bratislavy za skvelé ceny. Jednosmernú letenku do Ríma, Paríža  či Londýna zakúpite v októbrových a novembrových termínoch od 9,99 eura.

Naplánujte si napríklad predĺžený víkend v nemeckom Berlíne - za spiatočnú letenku s odletom v sobotu 14. októbra a návratom v utorok 17. októbra zaplatíte necelých 20 eur!

„Jeseň aj zima sú pred nami, a preto sme spustili obrovský výpredaj viac ako 250 000 leteniek za ceny od 9,99 € na viac ako 900 linkách. Akcia platí pre lety na október a november. Letenky sa dajú rezervovať len na webe Ryanair.com. Ponuka sa skončí v stredu 12. júla o polnoci, preto by mali zákazníci túto šancu čím skôr využiť, kým sa letenky za babku nevypredajú,“  zdôvodnil výpredaj Robin Kiely, marketingový riaditeľ spoločnosti Ryanair.

Letenky za 9,99 € predáva na vybrané lety i spoločnosť Wizz Air, a to z Bratislavy do destinácií Tuzla v Bosne a Hercegovine, Varšava v Poľsku a Kluž-Napoca v Rumunsku. A tak môžete zažiť výlet, o ktorom sme nedávno písali, ešte lacnejšie.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa