Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Úprimné slová slávneho herca: Prehovoril o závislosti na drogách... Bral som ich každý deň!

Alec Baldwin Zobraziť galériu (2)
Alec Baldwin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Alec Baldwin (66) bol v posledných rokoch spájaný hlavne s tragickou smrťou kameramanky, ktorú usmrtil počas natáčania. V najnovšom rozhovore si však zaspomínal na svoju mladosť, v ktorej hrali obrovskú úlohu aj drogy.

Meno slávneho herca sa v posledných rokoch spájalo hlavne s tragickou smrťou Halyny Hutchins. Tá zomrela na následky strelných poranení, ktoré jej spôsobil práve Baldwin. Súdny proces sa v tomto prípade ťahá do dnešných dní a stále tak nie je jasné, či umelca čaká nejaký trest.

V najnovšom rozhovore si však zaspomínal na obdobie, počas ktorého bol jeho životný štýl poriadne divoký. V mladosti totiž prepadol drogám, ktoré podľa jeho slov bral na dennej báze vo veľkých množstvách.

„Približne dva roky som bral drogy každý jeden deň. Podľa mňa som si dával lajnu kokaínu, ktorá sa ťahala až na Saturn. Vtedy bol však kokaín ako káva, ľudia si ho dávali počas celého dňa," uviedol Baldwin v podcaste Our Way with Paul Anka and Skip Bronson.

„Príliš však o tom nehovorím. Robím to jedine vtedy, keď na to vidím dôvod. Už 39 rokov abstinujem. Prestal som s tým 23. februára 1985," doplnil herec, ktorý prezradil, že mal podobné problémy aj s alkoholom, s ktorým však takisto skoncoval.

Americký herec Alec Baldwin.
Zobraziť galériu (2)
Americký herec Alec Baldwin.  (Zdroj: twitter.com/Fox News Pakistan)

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu